Loading...
Bostad 2019-01-21T13:14:16+00:00

Project Description

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Husbåtar

I samarbete med arkitekten Kenton Knowles bygger vi din husbåt! Husbåtarna blev uppmärksammade i TV-programmet ”Byggdrömmar” för ett par år sedan. Husbåtarna byggs med väggar, golv och tak med sandwich-paneler, vilket ger starka och hållbara hus, som är välisolerade, fukttåliga och brandsäkra! Tillverkning och sammansättning sker i BBI:s lokaler i Vellinge (utanför Malmö).

Tillsammans med SEB kan vi erbjuda intressanta finansieringslösningar. Kontakta oss, så diskutera vi utformningen av din husbåt!

Bostäder för nyanlända (i grupp eller individuellt)

BBI producerar som gruppbebyggelse eller som enstaka bostäder för exempelvis nyanlända, hus i önskad storlek. Husen byggs med väggar, golv och tak med sandwich-paneler, vilket ger starka och hållbara hus, som är välisolerade, fukttåliga och brandsäkra! Tillverkning och sammansättning sker i BBI:s lokaler i Vellinge (utanför Malmö).

Tillsammans med SEB kan vi erbjuda intressanta finansieringslösningar, leasing etc. Kontakta oss, så diskutera vi utformningen av denna typ av bostäder!

Studentbostäder (i grupp eller individuellt)

BBI producerar som gruppbebyggelse eller som enstaka bostäder för studenter m.fl. i önskad storlek. Husen byggs med väggar, golv och tak med sandwich-paneler, vilket ger starka och hållbara hus, som är välisolerade, fukttåliga och brandsäkra! Tillverkning och sammansättning sker i BBI:s lokaler i Vellinge (utanför Malmö).

Tillsammans med SEB kan vi erbjuda intressanta finansieringslösningar. Kontakta oss, så diskutera vi utformningen av denna typ av bostäder!

Garage

I samråd med köparen formar vi garaget efter dennes önskemål. Garagen byggs med väggar, golv och tak med sandwich-paneler, vilket ger starka och hållbara garage, som är välisolerade, fukttåliga och brandsäkra! Tillverkning och sammansättning sker i BBI:s lokaler i Vellinge (utanför Malmö).

Tillsammans med SEB kan vi erbjuda intressanta finansieringslösningar. Kontakta oss, så diskutera vi utformningen av ditt garage!

Project Gallery

Get A Quote Today

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.